NOCTURNA-MATAGALLS

Captura de pantalla 2017-07-18 a las 17.00.48WkCAP2 Nocturna copia

El Pinyol reforçat va decidir contemplar la lluna plena de juliol des del cim. Tots sis (Assumpta, Francesc, Anna, Josep M., Myriam i Julià) vam desafiar el caloret d’horabaixa. Mai cap de nosaltres havíem fet aquesta ruta de nit. Noves sensacions i paratges de capvespre extraordinaris ens acompanyaven …Aquesta ruta circular és la preferida d’aquest escrivent quan parlem de la contrada del Montseny. Tant és així que l’he feta tres vegades en un espai de dotze mesos. De bon fer, tres fonts de pujada, ombra abundant i paisatges encisadors ajuden l’ascensió. Aquest cop ens trobem amb una munió de lilium martagon (marcòlic o lliri morat) quan travessem el Sot de les Cordes.

Arribem al Coll d’Ordials (1470m) just a posta de sol. Uns minuts per admirar les tonalitats d’horabaixa i captar el moment. I quan enfilem el darrer tram, de repent, ens apareix la lluna sobre la carena. També captem el moment; visió extraordinària. Ens refresquem en la Font dels Cims i, minuts després, fem el cim quan ja és de nit. Una tempesta en la llunyania de Manresa ens regala amb ratxes de lluminositat de llamps; un darrere l’altre. Lentament, la lluna pren possessió del cel i il·lumina mar i muntanya. Dalt del cim les vistes són espectaculars. Qui es voldria perdre aquest espectacle quasi gratuït!

DADES
Punt de partida i arribada: Coll de Bordoriol
Distància: 13km aprox.
Desnivells: 664m positiu / 658m negatiu
Temporització: unes 5 hores (a pas lent i amb aturades freqüents)
Punts d’aigua: Font de Llops, Font Rupitosa, Font dels Cims (totes de pujada)
RUTA: Vegeu els detalls de la ruta (mapa, punts d’interès i fotos, distància, desnivells, temps, descriptiu, etc.)

Galeria de fotos d’un tresc singular …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.